Optiker Peter Skjold:

En optiker med passion for kvalitet og god service

 

PS Briller = Peter Skjold Briller

Skjold er Odders Optiker

 Peter Skjold er en optiker med mere end 30 års erfaring i branchen. Han har arbejdet hos nogle af de største optikerkæder i landet, men nu har han valgt at tage skridtet videre og åbne sin egen optiker forretning: PS Briller.

Peter har selv udvalgt alle brillestel og linser, og han går ikke på kompromis med kvaliteten. Han har også valgt at have en bred vifte af forskellige mærker og designs, så der er noget for enhver smag.

Peter har altid haft en passion for at hjælpe mennesker med at se bedre. Han ved, hvor vigtigt det er at have det rette syn, og han har hjulpet mange mennesker med at få de rigtige briller eller linser. Han er altid villig til at lytte til sine kunders behov og ønsker, og han giver altid den bedste rådgivning, ud fra kundens ønsker og behov

Peter Skjold  briller

Alt i alt er Peter Skjold en optiker med passion for kvalitet, god service og personlig betjening. Han vil gøre alt for at sikre, at hans kunder får den bedste oplevelse og den bedste løsning til sine synsproblemer. Hos PS Briller er der fokus på kvalitet, god service, personlig betjening, og bæredygtighed.

Peter Skjold er en dedikeret optiker, der altid vil gå den ekstra mil for at sikre, at hans kunder får den bedste service. Han vil gerne være med til at gøre en forskel for dig som kunde og samtidig bidrage til et bedre miljø.

Hos PS Briller kan du som kunde være sikre på, at de vil få den bedste rådgivning, den bedste kvalitet, og den bedste service. Peter Skjold er en optiker, der har passion for sit arbejde, og det skinner igennem i alt, hvad han gør.

Hvis du leder efter den bedste optiker, i Odder, med fokus på kvalitet, god service, personlig betjening, så er PS Briller det rette sted for dig. Book en tid til en synstest og oplev forskellen med PS Briller.

Kvalitet er den bedste opskrift

De bedste produkter og den rette omhu